Forbrugerinfo fra Energi+
Året der gik 2023

Vi håber, at du har haft en fantastisk start på det nye år. 2023 var et år fyldt med udfordringer og sejre, og vi er glade for at kunne dele nogle af højdepunkterne med dig.

CO2-Kompensation: En grøn mission

Som det mindre onde energiselskab fortsatte vi vores grønne mission med stolthed i 2023. Vi er fast besluttede på at bekæmpe klimaforandringer ved at tilbyde CO2-kompenseret strøm og gas samt certificerede, bæredygtige klimaprojekter. Vi tror på, at handling er nøglen til en bæredygtig fremtid, og vi er glade for at have dig med på rejsen.

Hvor står verden i dag?

Verdens CO2-udledning stiger desværre år for år, og hvert individ bærer en del af ansvaret. Danmark har ambitiøse mål om at reducere udledningen af drivhusgasser, og hos Energi+ er vi engagerede i at støtte disse bestræbelser. Hver dansker udleder i gennemsnit 13 ton CO2 årligt. Ud af de 13 ton CO2 kommer omkring 1-2 ton CO2 alene fra ens energibrug. Da vi hos Energi+ fjerner dobbelt så meget CO2, som vores kunder udleder via deres energiforbrug, betyder det, at vi reducerer vores kunders samlede CO2 aftryk med omkring 2-4 ton hvert år.

Energi+ handling i 2023: CO2-fjernelse og bæredygtighed

I løbet af det forgangne år har vi ikke blot kompenseret, men fjernet dobbelt så meget CO2, som vores kunder udleder gennem deres el- og gasforbrug hos os. Vi kalder det “mindre ond strøm” – et valg, der ikke kun er let for dig, men også afgørende for vores planet.

Miljøprojekter i fokus: Træer, projekter og pipeline

I 2023 har vi været travlt optaget af at gøre en positiv forskel i verden. Vi er stolte af at meddele, at vi indtil nu har plantet hele 224.827 træer og bidraget til adskillige certificerede klimaprojekter, der gør en reel forskel i kampen mod klimaforandringer.

Vores pipeline for fremtiden er fyldt med spændende projekter, der vil fortsætte med at gøre Energi+ til en drivkraft for positiv forandring.

Certificerede klimaprojekter: Standarder, kontrol og ansvar

Vi ønsker at forsikre dig om, at alle vores klimaprojekter er godkendte ud fra Verified Carbon Standard eller Gold Standard – de mest anerkendte standarder i verden. Vi er engagerede i løbende kontrol af alle projekter for at sikre, at vi opfylder de højeste standarder og sikrer, at vores medlemmer kan have tillid til deres valg af Energi+.