Forbrugerinfo fra Energi+
Fra engageret forbruger til bæredygtig livsstil

Vi tror på, at fællesskabet er en af nøglerne til at skabe forandringer, og derfor ønsker vi at sætte fokus på jer – vores fantastiske medlemmer. I dag ønsker vi at dele nogle inspirerende erfaringer og historier direkte fra jer, der viser, hvordan I bidrager til at gøre verden til et bedre sted.

Fra engageret forbruger til bæredygtig livsstil

Vores medlem, Katrine, har været en del af Energi+ familien i flere år nu, og hun har gjort en imponerende indsats for at leve mere bæredygtigt. Hun deler sin rejse med os:

“Da jeg først blev medlem af Energi+, vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men efter at have lært mere om virksomhedens engagement i CO2-kompensation og energiløsninger, blev jeg virkelig inspireret til at ændre min egen adfærd. Jeg begyndte at være mere opmærksom at bruge strømmen, når den er billigst, reducerede mit affald og køre mindre bil til fordel for cyklen og offentlig transport.”

Katrine fortsætter: “Jeg har også været aktiv i lokalsamfundet, hvor jeg har deltaget i oplysningskampagner om bæredygtighed og har været med til at organisere affaldsindsamlinger og genbrugsinitiativer. Det føles virkelig godt at vide, at jeg gør en forskel, og jeg er taknemmelig for Energi+’s støtte og inspiration på min rejse mod en mere bæredygtig livsstil.”

Del din historie

Vi vil gerne opfordre jer alle til at dele jeres egne erfaringer og historier om at leve mere bæredygtigt. Hvordan har I ændret jeres vaner og adfærd for at reducere jeres miljøpåvirkning? Hvad har været jeres største udfordringer og mest betydningsfulde øjeblikke på denne rejse? Del dine historier med os, så vi sammen kan inspirere hinanden til at fortsætte vores bæredygtige indsats.

Send dine historier og erfaringer til vores kundeservice på e-mail: kundeservice@energiplus.dk. Vi ser frem til at læse og dele dine inspirerende historier med resten af vores fællesskab.

Vi takker jer alle for jeres dedikation og engagement i at gøre verden til et bedre sted for os alle. Lad os fortsætte med at arbejde sammen mod en mere bæredygtig fremtid.