Få mindre ond strøm til din virksomhed

Certificeret og til en fornuftig pris
100% CO2-kompenseret

Klik for at se filmen i fuld skærm

CO2 neutral strøm til markedets bedste pris

Energi+ er energiselskabet til dig, der både vil gøre noget for din virksomhed og for miljøet. Mindre ond strøm betyder, at vi fjerner alt det CO2, din virksomhed udleder ved at skyde penge i forskellige klimaprojekter.

Det hele er certificeret, og du får også et certifikat, der kan understøtte virksomhedens grønne profil. Alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

Strøm+ Erhverv
Markedets mindst onde elaftale med gratis oprettelse, billigt abonnement og intet spottillæg. Du kan jo spørge andre elselskaber, hvad deres tillæg er.
 • Intet abonnement
 • 100% CO2 neutral strøm og gas
 • Certifikat til markedsføringen
 • Variabel kWh time pris
 • Månedlig betaling

Et grønt bevis til markedsføringen

Som kunde hos Energi+ kan du med god samvittighed fortælle kunder og samarbejdspartnere, at jeres energiforbrug er 100% CO2-kompenseret. Så snart I er tilmeldt strøm eller gas hos os, modtager I et certifikat, som kan understøtte virksomhedens grønne profil. Ved årsskiftet fremsender vi nyt certifikat for næste kalenderår. Det kan selv klimadjævle forstå.

Et grønt bevis til markedsføringen

Sådan CO2-kompenserer vi

Det lyder måske langhåret. Men det er det faktisk ikke.

1

Dit forbrug af el, gas og internet udleder CO2. Hvad end du oplader din mobil eller ser din yndlingsserie. Vi holder øje med dit forbrug og udregner dit CO2-aftryk, så vi præcist ved, hvor meget CO2 vi skal fjerne for at kompensere dit forbrug.

2

Vi fjerner dit CO2-aftryk gennem vores verificerede klimaprojekter rundt om i verden. Samme mængde CO2, som dit energiforbrug har udledt.

Vores stærke samarbejdspartnere

  Verified Carbon Standard er en standard til certificering af CO2-reduktioner og som administreres af Verra – en 501 organisation – nonprofitorganisation. Grundlagt i 2005, Verra fungerer som katalysator for udviklingsfremmende aktiviteter, der tackler nogle af de mest presserende miljømæssige og sociale problemer i verden.

  South Pole er Projektudvikler og førende leverandør af klimaløsninger. Grundlagt i 2006 i Zürich, Schweiz, og bestående af et team af 700+ klimaeksperter, hvis mission er at hjælpe virksomheder og organisationer verden over, i at nå deres klimamål/ CO2-reduktion og Net Zero-mål.

  (CCB) Standarder for stedbaserede projekter, udviklet af CCBA – Climate Community & Biodiversity Alliance og administreret af Verra, siden november 2014. Grundlagt i 2003, CCBA er et partnerskab mellem førende internationale NGO’er, hvis mission er at stimulere, identificere og fremme kvaliteten af aktiviteter indenfor jordforvaltning.

  Gold Standard er Grundlagt i 2003 af WWF og andre internationale NGO’er, for at sikre, at projekter der reducerede kulstofemissioner under FN’s Clean Development Mechanism (CDM), også bidrog til bæredygtig udvikling. – Lanceret for Global Goals-standarden i 2017, der har muliggjort udviklingsinitiativer at kvantificere, certificere og maksimere klima og bæredygtig udvikling.