Et grønt bevis til markedsføringen

Som kunde hos Energi+ kan du med god samvittighed fortælle kunder og samarbejdspartnere, at jeres energiforbrug er 100% CO2-kompenseret. Så snart I er tilmeldt strøm eller gas hos os, modtager I et certifikat, som kan understøtte virksomhedens grønne profil. Ved årsskiftet fremsender vi nyt certifikat for næste kalenderår. Det kan selv klimadjævle forstå.

Et grønt bevis til markedsføringen

Sådan CO2-kompenserer vi

Det lyder måske langhåret. Men det er det faktisk ikke.

1

Dit forbrug af el, gas og internet udleder CO2. Hvad end du oplader din mobil eller ser din yndlingsserie. Vi holder øje med dit forbrug og udregner dit CO2-aftryk, så vi præcist ved, hvor meget CO2 vi skal fjerne for at kompensere dit forbrug.

2

Vi fjerner dit CO2-aftryk gennem vores verificerede klimaprojekter rundt om i verden. Samme mængde CO2, som dit energiforbrug har udledt.

3

Faktisk gør vi endnu mere. 200% CO2-kompensation betyder, at vi dobler op. Så hvis du udleder 1 ton CO2, fjerner vi 2 tons. Happy hour for klimaet.

Energi+ er det mindre onde energiselskab

Et let valg der gør en forskel

På verdensplan stiger den menneskeskabte udledning af CO2 år for år, og seneste tal viser, at hver dansker i snit udleder 13 ton CO2 om året*. Samtidig har politikerne herhjemme vedtaget, at vi skal reducere udledningen af drivhusgasser i 2030 med 70% i forhold til niveauet i 1990, og at Danmark skal være et klimaneutralt samfund senest i 2050. Den er vi helt med på. Men det kræver handling, og det kræver handling nu.

Hos Energi+ gør vi noget aktivt og kompenserer vores kunders CO2-aftryk ved at fjerne dobbelt så meget CO2, som de udleder via deres el- og gasforbrug hos os. Med andre ord, så rydder vi op efter vores kunder, så de bidrager positivt til CO2-regnskabet. Vi kalder det mindre ond strøm.

Hos Energi+ tror vi på, at alle kan gøre en forskel, og at selv nemme valg kan have en afgørende effekt på klimaet. Derfor kan du ikke vælge til eller fra hos os – du skal blot vælge os. Så fjernes dit CO2-aftryk fra dit energiforbrug automatisk. Vi kommer aldrig til at sælge et produkt, der ikke rydder op efter sig selv og som minimum er fuldstændig CO2-kompenseret.