Det mindre onde energiselskab

Dårligt nyt til klimadjævle og andre, der ikke vil jorden noget godt. For hos Energi+ er vi på en grøn mission: Vi vil fjerne så meget CO2 som muligt. Det gør vi ved at tilbyde CO2-kompenseret strøm og gas. Baseret på certificerede, bæredygtige klimaprojekter.

Et let valg der gør en forskel

På verdensplan stiger den menneskeskabte udledning af CO2 år for år, og seneste tal viser, at hver dansker i snit udleder 13 ton CO2 om året*. Samtidig har politikerne herhjemme vedtaget, at vi skal reducere udledningen af drivhusgasser i 2030 med 70% i forhold til niveauet i 1990, og at Danmark skal være et klimaneutralt samfund senest i 2050. Den er vi helt med på. Men det kræver handling, og det kræver handling nu.

Hos Energi+ gør vi noget aktivt og kompenserer vores kunders CO2-aftryk ved at fjerne dobbelt så meget CO2, som de udleder via deres el- og gasforbrug

hos os. Med andre ord, så rydder vi op efter vores kunder, så de bidrager positivt til CO2-regnskabet. Vi kalder det mindre ond strøm.

Hos Energi+ tror vi på, at alle kan gøre en forskel, og at selv nemme valg kan have en afgørende effekt på klimaet. Derfor kan du ikke vælge til eller fra hos os – du skal blot vælge os. Så fjernes dit CO2-aftryk fra dit energiforbrug automatisk. Vi kommer aldrig til at sælge et produkt, der ikke rydder op efter sig selv og som minimum er fuldstændig CO2-kompenseret.

Certificerede klimaprojekter

Vi stiller strenge krav til alle vores klimaprojekter. Derfor er de alle godkendte ud fra Verified Carbon Standard eller Gold Standard, de mest anerkendte standarder i verden. Og vi fører løbende kontrol med alle klimaprojekter, så du kan være sikker på, at du ikke sætter stikket i hvad som helst.

Certificerede klimaprojekter
Men så går jorden jo aldrig under!?

Det bedste alternativ til at slukke

Strøm, gas og internet er uundværlige ressourcer i hverdagen. Men de er også store syndere, når det gælder udledningen af CO2.

Vi kan selvfølgelig ikke slukke for det hele i morgen. Men det næstbedste, vi kan gøre, er at rydde op efter os selv og fjerne vores eget CO2-aftryk.

Det bedste alternativ til at slukke